Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(586 niezalogowanych)
8929 Postów
Maniak
marianek73 napisał:przepisy MIAŁY sie zmienic,a lesie NIE ZMIENIŁY!
Zostało wszytsko po staremu do konca czerwca 2012!
Zmiany w egzaminach na prawo jazdy przesunięte
13 sty, 13:24
JS / PAP
Zasady zdawania egzaminów na prawo jazdy zmienią się dopiero w przyszłym roku - zdecydował Sejm. Posłowie przyjęli w piątek nowelizację ustawy o kierujących pojazdami, która przesuwa o rok termin wejścia w życie nowych przepisów dotyczących praw jazdy.
I tyle w tym temacie
Większość przepisów ustawy miała wejść w życie 11 lutego br., w tym te określające warunki prowadzenia egzaminów na prawo jazdy.
---
Na początku stycznia minister transportu Sławomir Nowak poinformował, że jego resort podjął decyzję ws. przedłużenia vacatio legis do stycznia 2013 r.
---
To oznacza iż ustawa już jest tylko jej fizyczne wejście w życie zostało przesunięte w czasie w zaiązku z kłopotami Word-ów co do samych narzędzi egzaminacyjnych ... i być może za rok , znowu się przesunie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1672 Posty
Moscisław taki tam
(marianek)
Maniak
czyli sam sobie zaprzeczasz, bo zdaje sie 13,01 byłes wciąz w polandii na hanysowie.....

Nie wal tyle % i przestan marszczyc freda, bo krew odpływa ci z mózgu zbyt czesto, a to prowadzi do ciezkich chorób,a zwłaszcza zwyrodnien, których i tak masz juz do chuja....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
marianek73 napisał:czyli sam sobie zaprzeczasz, bo zdaje sie 13,01 byłes wciąz w polandii na hanysowie.....
Nic sobie nie zaprzeczam ...!!!
-I-... Ustawa już jest , Tylko realizacja Jej Jest przesunięta...
---
-II- Owszem byłem w styczniu w Polsce , czekałem na fizyczne prawko z Mennicy .
Natomiast Egzaminy miałem w Grudniu ... przed Świętami ... !
---
---
Nic nie piję ... bo źródełko wyschło , poprzez te mrozy...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1672 Posty
Moscisław taki tam
(marianek)
Maniak
aaaaaaaaaaaaaaa to juz wszystko jasne!

Ja na kacu tez tak mam,ze jade na farmazonie od rana i mam problemy z podstawowymi czynnosciami!
A juz wyzwaniem jest umycie zębów, ze o chorobie sierocej juz nie wspomne....
Znałem kiedys artyste, który na kacu walił 2 porzadne numery, bo wtedy był dobrym kochankiem....
fajnie miał, bo jego slubna jak chciała sie gzić to latała do sklepu po %, upijała go i nie mogła sie poranka doczekac zeby wyłomotał jej żuberka przed sniadaniem......
Ludzie to maja żony : ))

Znam tez innego orła, którego zona upija tylko po to, zeby pin od niego wyciągnąć
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok